Werkwijze & kwaliteit

Werkwijze

Om uw tanden gezond te houden, raden wij u aan regelmatige controles bij ons. Tijdens de controle ontvangt u individuele aanbevelingen voor dagelijkse verzorging en, indien nodig, professionele hygiëneprocedures.
Als blijkt dat uw tanden behandeling nodig hebben, bespreken wij met u alle risico’s, een mogelijk behandelplan en de kosten. Meer gedetailleerde informatie over elke behandelingsprocedure is te vinden in de relevante secties van onze website en op www.allesoverhetgebit.nl. Alle informatie over de toestand van uw tanden en de geschiedenis van uw behandeling wordt opgeslagen, in een goed beschermd systeem, binnen onze computer. Wij bewaren uw gegevens minstens 20 jaar en kunnen deze op uw schriftelijk verzoek overdragen aan een andere beoefenaar.

Kwaliteit

In onze praktijk gebruiken we methoden aanbevolen door professionele wetenschappelijke verenigingen voor mondverzorging. Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit van de dienstverlening, dus we verbeteren voortdurend onze vaardigheden:

–  Wij zijn lid van KNMT en KRT.
–  We volgen regelmatig beroepsmatige updates door deelname aan cursussen,
–  Lezen vakliteratuur,
–  Introduceren nieuwe technieken
–  Testen verschillende apparatuur en materialen.

We luisteren altijd naar de mening van onze klanten. Als u suggesties heeft voor het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, neem dan contact met ons op. Op deze manier kunnen we garanderen dat we diensten blijven leveren met een kwaliteit die u tevreden stelt.

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers 

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers