Invisalign

Bij Aesthetic Dental Center corrigeren we occlusie en abnormale posities van tanden met het Invisalign-systeem van onzichtbare aligners. Het is een modern alternatief voor beugels dat elke complexiteit aankan. Aligners kunnen worden verwijderd tijdens de maaltijden en voor het tandenpoetsen, u voelt ze niet in uw mond en anderen zien ze niet. Wij vervaardigen originele Invisalign-aligners in het laboratorium van het merk in de VS. Als de tanden aan het einde van het programma niet in de positie staan die we nodig hebben, maakt het bedrijf gratis extra aligners. Alleen originele fabrikanten van Invisalign geven zo’n garantie voor het resultaat.

Wat u moet weten over
Invisalign

Het correctieproces met Invisalign

Tijdens het eerste bezoek maakt de orthodontist afdrukken van beide kaken, scant deze en maakt een 3D-model van het gewenste resultaat. Door de huidige en verwachte toestand van de tanden te vergelijken, stelt de arts een behandelplan op en bepaalt hoeveel “stappen” nodig zijn, dit wil zeggen veranderingen van aligners. Als je 20-22 uur per week gebitsbeschermers draagt, duurt één stap 2 weken. Elke twee weken krijgt de patiënt een nieuw paar Invisalign, dat iets anders is dan het vorige en de tanden in de gewenste richting blijft bewegen.

Voordelen van aligners

Het veranderen van de beet met behulp van aligners is veel comfortabeler dan het corrigeren van een beugel. Gebitsbeschermers drukken zachtjes op de tanden, wrijven niet en veranderen uw spraak niet.

Ze zijn op elk moment gemakkelijk te verwijderen. U poetst uw tanden op de gebruikelijke manier en geniet van uw favoriete eten. De behandeling is psychologisch comfortabel. Transparante mondbeschermers zijn bijna onzichtbaar voor anderen, zelfs van dichtbij. De beetcorrectie met het Invisalign systeem is geschikt voor zowel volwassenen als adolescenten. De duur van de behandeling is altijd individueel – soms zijn een paar maanden voldoende, soms anderhalf jaar.

Zorg voor Invisalign-aligners

  • Poets de aligners elke dag met een tandenborstel onder warm water.
  • Aligners mogen niet worden overgoten met kokend water.
  • Bewaar trays in een speciale container.
  • Spoel uw mond grondig na het eten.
Dental care.Smiling dentist doctor holding aligners and braces in hand shows the difference between them

Neem contact op

Bel ons direct
Tel: +31(0)70-2230082
E-mail ons
info@aestheticdentalcenter.nl

Maak een afspraak

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers 

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers